Boek uw reisBoeken
In simpele stappen heeft u zo uw reis geboekt!
Map Berlin

Kuoni

De gerenommeerde verre reizen specialist Kuoni, met vestigingen in landen over de hele wereld, heeft meer dan 100 jaar ervaring met het organiseren van de meest uiteenlopende reizen voor de meest uiteenlopende reisliefhebbers. Van autoreizen, rondreizen, strandvakanties tot maatwerk.

Lees meer..

Uniek Berlijn

HighFive Berlin is een iniatief van Kuoni. Kuoni organiseerd overal ter wereld HighFive's in de mooiste en grootste steden van de wereld.

De meeste vakanties die u bij een reis organisatie boekt zijn vrijwel altijd het zelfde. U gaat met het vliegtuig/bus naar uw bestemming en heeft daa...

Lees meer..

Uitgelicht

Cultur brauerijNaturkunde MuseumTecheles Back
top

HighFive Berlin

Bij HighFive Berlin bezoekt u 3 dagen de meest unieke plaats in Berlijn. Zo kunt u denken aan verlaten parken of een tea house dat elke toerist gezien zou moeten hebben maar verborgen ligt in de stad.

De eerste twee dagen bezoekt u 2 unieke plaatsen. De rest van de dag is naar eigen smaak in te vullen. De laatste dag staat nog een grote activiteit op het programma. Samen bent u dus 3 dagen van huis!

De activiteiten verschillen met hoeveel mensen u gaat. Dit is aangezien sommige activiteiten meerdere personen nodig zijn, en bij sommige het leuker is om in een klein gezelschap te zijn.

Klanten

Een aantal reacties van onze klanten.

Heeft u ook onze reis als prettig ervaren? Laat het ons weten via onze contact pagina.

Het was in een woord UNIEK!
Ik wist niet dat Berlijn zo mooi was!