Showcase
Laatste werk


Laatste nieuws

08/06/2010 - Fotografie opdracht Turkije!
De laatste periode net voor onze stage hebben we een aantal opdrachten gemaakt. Een daarvan is deze Fotografie opdracht. Het was de bedoeling een aantal foto's te maken en deze op een leuke manier te presenteren.

Deze opdracht staat nou online. Je kunt de fotografie opdracht vinden in mijn Showcase

 RSS feed

Welkom

Hallo en welkom op mijn portfolio!
Ik ben Jeroen Egelmeers, 18 jaar en woon in Wanroij dit is een klein dorpje in Noord-Brabant. Mijn hobby's zijn vooral bezigheden op de computer. Zo kunt U denken aan het bouwen van websites, een beetje experimenteren in Flash en Photoshop maar ook het spelen van online games vind ik erg leuk om zo nu en dan eens te doen.

Ik doe momenteel de opleiding
Multimedia vormgeving op de eindhovense school. Ik heb het op deze opleiding ontzettend naar mijn zin. Het enige wat ik een beetje jammer vind is dat ik elke dag zo ver moet reizen, maar aangezien de opleiding me zo goed bevalt heb ik dat er wel voor over. Voor deze opleiding heb ik met gemak Kader op Scholengemeenschap Stevensbeek afgerond.

Multimedia vormgeving vind ik zo leuk, aangezien ik graag creatief bezig ben op de computer. Ik vind het leuk om met niets te beginnen en dan zo iets op te bouwen dat je echt een product hebt zoals bijv. een website. Ook aangezien het zo veelzijdig is, oké je moet misschien wel altijd achter je computer zitten wat dus altijd het zelfde is, maar wat je gaat maken is altijd anders, je maakt immers nooit dezelfde website, of dezelfde poster!
Op deze portfolio vindt u alle producten en school opdrachten die ik heb gemaakt. Ook vindt U hier mijn CV voor verdere informatie.

Follow JeroenEgelmeers on Twitter

Blijf in contact