Jeroen Egelmeers

“Only one thing makes a dream impossible to achieve: The fear of failure.”

In dat bijzondere jaar waarin de Sovjet Unie na 69 jaar op hield te bestaan, de eerste GSM werd gebruikt door Harri Holkeri, de eerste webbrowser het "NeXTStep-programma WorldWideWeb" werd geïntroduceerd door Tim Berners-Lee en het jaar waarin "Everything I do" van Bryan Adams een grote hit werd, werd ook ik geboren. We spreken dan over het jaar 1991.

Ik ben Jeroen Egelmeers en woon momenteel in het in Noord-Brabant gelegen dorpje Wanroij. Mijn hobby's zijn vooral bezigheden op de computer. Daarnaast heb ik een enorm grote passie voor volleybal en sla ik een feestje zeker niet af! Wie ik ben? Ik ben een organisator, leergierig, strakke planner, enthousiast & ambitieus.

Profiel foto

Leergierig en ambitieus blijkt wel uit de mooie leerweg die ik de afgelopen jaren heb gemaakt. Het begon allemaal na de middelbare school op de Eindhovense school (nu beter bekend als "SintLucas"). Tijdens deze studie kwam ik erachter dat mijn passie bij het bouwen en realiseren van applicaties, vooral ligt bij de techniek daarachter. Daarom heb ik de lat nog iets omhoog weten te tillen door na mijn MBO mijn weg te vervolgen naar het HBO op de Avans Hogeschool. Hier volgde ik de studie informatica welke ik in juli 2016 wist af te ronden met een geweldig eindcijfer voor mijn afstudeerstage, een 9! Door deze mooie leerweg wist ik van mijn hobby, mijn beroep te maken.

Op deze website vindt u werk wat ik in de afgelopen jaren heb gemaakt. Natuurlijk ben ik ook aangemeld op de vele verschillende social media websites. Tegenwoordig kun je toch immers niet meer zonder? Volg mij, blijf in contact, en blijf op de hoogte van mijn bezigheden!

Bekijk mijn tijdlijn! Neem contact met mij op!