Blogs - CashFlowStudent

“Jeroen Egelmeers wint blogserie CashflowStudent - dichtbij.nl - Eindhoven.”

Tijdens mijn opleiding aan de Eindhovense school werd ik gevraagd of ik een aantal blogs wilden schrijven voor de nieuwssite "Dichtbij.nl". Dit leek me een ontzettend leuk idee, juist aangezien ik hierdoor betere teksten leerde schrijven. Dit is handig aangezien je natuurlijk vaak teksten schrijft als je met websites bezig bent.

De blogs hadden als thema "het financiele leven van een student" en was een iniatief van Rabobank Eindhoven - Veldhoven. Ik besprak tijdens mijn blogs verschillende onderwerpen waarmee andere (en ik zelf natuurlijk) studenten konden besparen. Denk aan uitgaan, mobiele abonnement en de duurdere maanden zoals december. Erg leuk was dat iedereen kon reageren op de blogs. Dit bracht leuke en leerzame reacties.

Tevens zat er een wedstrijd achter, de beste blogger/vlogger kreeg namelijk van Rabobank Eindhoven - Veldhoven een gloed nieuwe iPad! Na een half jaar bloggen won ik de blogserie CashflowStudent en dus een nieuwe iPad!

CashFlowStudenten blogs - Jeroen Egelmeers

“Tips en tricks om geld te besparen.”

Over dichtbij.nl

“Helpt mensen hun lokale doelen te bereiken.”

Dichtbij.nl helpt mensen hun lokale doelen te bereiken en geeft de mogelijkheid tot een gesprek over zaken die zij relevant vinden. Op dichtbij.nl vindt u het lokale nieuws, uitgaanstips en evenementen, restaurants, vacatures, woningaanbod en nog veel meer uit uw omgeving. De kracht van dichtbij is dat de lokale bewoner of ondernemer zelf kan meedoen door berichten, foto's of reacties te plaatsen op de site.