Laatste nieuws

Ook pixar is van de partij. Ook deze geweldige animatie studio zal wat van zichzelf presenteren op het Playground animation...

Welkom op de vernieuwde website van Playground animation festival!

Op deze nieuwe website vindt u alle informatie over het playground animation festival dat zaterdag 22 Februari plaats zal vinden. Ook is er informatie te vinden over alle animatie studio’s die wat van zich zullen presenteren. Sinds kort is het tevens mogelijk uw tickets te bestellen via deze website. Informatie over deze mogelijkheid vind U door te navigeren naar de informatie pagina.

Wat houd Playground animation festival in?


Playground animation festival is een festival waar een aantal zowel bekende als wat minder bekende animatie studio’s komen en wat van zichzelf zullen presenteren. Naast het geweldige programma dat we hebben met studio’s die langs komen hebben we ook nog een aantal workshops waar u zelf kunt leren animeren of hoe men iets tekent in de eerste fase van een project.

Lees meer »»

Best bekeken pagina van de week!

Dreamworks

DreamWorks Animation SKG is bekend geworden door het produceren van hoge kwaliteit films voor de hele familie. Met wereld klassen medewerkers en creatief talent is hen doel om ieder jaar twee CG animatie films uit te brengen met een geweldig verhaal voor zowel kinderen als volwassenen.

Lees meer »»